Katsotut tuotteet

MyydyimmätTILAA UUTISKIRJEEMME

Saa tietoa uusista tuotteista tai erikoistarjouksista

Woodman - Northgate Kenkäpenkki

139310208012

Uusi

377,00 EUR

Toimitusaika: 1 - 2 viikkoa

Ilmainen toimitus

Toimitusaika 1 - 2 viikkoa
Materiaali Melamiini ja tammi
Paino (KG) 24 kg
Leveys (CM) 120
Syvyys (CM) 35
Korkeus (CM) 48
Nopea toimitus Kyllä

Runko on valmistettu valkoisesta MDF-levystä, jalat massiivitammesta.

Kannen alla olevan tilan mitat: L 109 cm, S 30 cm, K 20 cm. Hyllyn mitat 113 x 34 cm. 
Maksimipaino 90 kg, kannen tulee olla kiinni penkin päällä istuessa.

Tiedot

Onko sinulla kysyttävää? asiakaspalvelu@furgner.fi

Toimitus

Toimitamme tilaukset kaikkialle Manner-Suomeen. Ilmainen toimitus 31.3.asti. Lue lisää

Ilmainen palautus

Yksityisasiakkaana sinulla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tilauksesi. Palautusoikeus koskee myyntikelpoisia ja käyttämättömiä tuotteita, ja palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksissaan. Lue lisää

Paketit

Leveys * Korkeus * Syvyys (Paino) 132 x 13 x 43 cm (24 kg)

Tiedot

Woodman on omistautunut valmistamaan korkealaatuista designia tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Tuotteissamme yhdistyvät erityisellä tavalla eleganssi ja käytettävyys nykyaikaisten koti-ja toimistohuonekalujen valmistamisessa yli kymmenen vuoden kokemuksella.
Woodmanin edellisten vuosien menestys jatkuu vuoden 2012 valikoimassa, ja on jo saavuttanut jälleenmyyjät ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Joustavat valmistustekniikat mahdollistavat huonekalujen valmistuksen sekä suurissa että pienissä erissä – tämä on ihanteellista useiden yhteistyökumppaneiden kanssa työskentelyyn.
Leonhard Pfeiferin suunnittelemat Woodman tuotteet on valmistettu kestämään ja ilmentävät syvällistä ymmärrystä sekä myyjän että kuluttajan vaatimuksista. Pfeifer on työskennellyt Woodmanin kanssa tiiviisti vuodesta 2006 yhteisenä päämääränään kauniisti valmistetut huonekalut keskihintaisista high end-tuotteisiin.
Pfeiferin intohimo ja kekseliäisyys huomioitiin 2011 joukolla arvostettuja palkintoja, joihin kuuluvat muun muassa Design Guild Mark, Prix Les Découvertes ja European Consumer Choice Award -palkittu Farringdon tietokonepöytä.
Woodman on vahvasti sitoutunut kestävien tuotteiden valmistamiseen. Heinäkuussa 2010 yritykselle myönnettiin FSC® sertifiointi, joka takaa, että kaikki huonekaluissamme käytetty puutavara tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Tuotteita samassa tuoteryhmässä