Katsotut tuotteet

MyydyimmätTILAA UUTISKIRJEEMME

Saa tietoa uusista tuotteista tai erikoistarjouksista

Tenzo - Dot Vaatekaappi

9001632450

Uusi

699,00 EUR

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Ilmainen toimitus

Toimitusaika 2-4 viikkoa
Materiaali Lakattu MDF-levy ja tammi
Leveys (CM) 79
Syvyys (CM) 37
Korkeus (CM) 201

Näyttävä Dot-vaatekaappi lumoaa kevyellä ja minimalistisella muotoilullaan. Vaatekaapin selkeät linjat ja tyylikäs ulkomuoto muodostavat harmonisen kokonaisuuden, joka tuo huoneeseen sekä visuaalista avaruutta että tyyliä. Vaatekaapin kaunis muotoilu on aistikkaan hienostunut ja puhdas. Vaatekaappi on paitsi trendikäs sisustuselementti myös hyvin käytännöllinen säilytyskaluste.

Vaatekaappi on valmistettu laadukkaasta MDF-kalustelevystä ja viimeistelty valkoisella tai harmaalla maalilla. Vaatekaapin jalat ja ylälevy on valmistettu tammesta. Vaatekaapin ovet avautuvat näppärästi kevyellä painalluksella. Vaatekaapissa on viisi välihyllyä ja ylimpään hyllylevyyn on kiinnitetty kätevä henkaritanko.

Tiedot

Onko sinulla kysyttävää? asiakaspalvelu@furgner.fi

Toimitus

Toimitamme tilaukset kaikkialle Manner-Suomeen. Ilmainen toimitus 31.3.asti. Lue lisää

Ilmainen palautus

Yksityisasiakkaana sinulla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tilauksesi. Palautusoikeus koskee myyntikelpoisia ja käyttämättömiä tuotteita, ja palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksissaan. Lue lisää

Paketit

Leveys * Korkeus * Syvyys (Paino) 107 x 12 x 44 cm (24 kg)
Leveys * Korkeus * Syvyys (Paino) 189 x 8 x 46 cm (34 kg)

Tiedot

Vuonna 1934 perustettu Tenzo on yksi Ruotsin suurimpia kalustevalmistajia. Tenzon tehdas on sijainnut sen perustamisesta asti Ruotsissa Smålandstenarissa. Muotoilutiimi tekee tiivistä yhteistyötä tuotannon kanssa varmistaakseen, että jokainen huonekalu valmistetaan ensisijaisesti mahdollisuuksien mukaan Ruotsissa sijaitsevassa tehtaassa. Tenzon tavoitteena on valmistaa nykyaikaisia ja laadukkaita, skandinaavista muotoilua henkiviä designkalusteita.

SAATAT TYKÄTÄ MYÖS

Tuotteita samassa tuoteryhmässä